Известие

Collapse
No announcement yet.

Дилема: 156 I 1.8TS vs 156 II 1.9JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако си избираш колата само по външен вид може да си имаш много ядове.

Сега набързо прегледах обявите, тая изглежда добре: http://www.cars.bg/c1356909

но на каквото и да се спреш ще е хубаво да вземеш с теб някой, който разбира повечко от нещата, че да може да я огледа, да чуе как работи и т.н. От автокъщите се съмнявам някой да се съгласи да я закараш за преглед в някой сервиз, но може и да си пробваш късмета. Успех с избора, на каквото и да се спреш е важно да случиш на добре гледана кола, не просто скоро пребоядисана външно, че да се заличат външните ѝ забележки.
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
    GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

Вsрно темата е за ключ, че вече почнаха да валят офертите за "обслужени" и "направени" коли. Друг съвет към младежа от мен : НЕ си купувай "форумна" кола, че само ако прочетеш темите за поддръжката и "оригиналните" решения в тях, свят ще ти се завие
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщение
        Ако си избираш колата само по външен вид може да си имаш много ядове.

Сега набързо прегледах обявите, тая изглежда добре: http://www.cars.bg/c1356909
        А!
        Тази вярно изглежда добре.
        Досега я пропусках, щото ми изглеждаше подозорително евтина, но сега като отворих поне на вид е ок.
        Заслужава си да се погледне.
        Мерси

Темата е полезна все още.
        На който му пречи, да не я чете
        156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
          А!
          Тази вярно изглежда добре.
          Досега я пропусках, щото ми изглеждаше подозорително евтина, но сега като отворих поне на вид е ок.
          Заслужава си да се погледне.
          Мерси

Темата е полезна все още.
          На който му пречи, да не я чете
          Как, бе, салона е протъркан
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Вsрно темата е за ключ, че вече почнаха да валят офертите за "обслужени" и "направени" коли. Друг съвет към младежа от мен : НЕ си купувай "форумна" кола, че само ако прочетеш темите за поддръжката и "оригиналните" решения в тях, свят ще ти се завие
            Я кажи сега за форумните направени коли, какво против имаш ? Напротив, можеш да събереш някаква информация предварително, докато от джамбазите ще чуеш само това което искаш. Шансът да случиш на поддържан автомобил е в пъти по-голям.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Само да вметна, че за но внос автомобил регистрация, ЕКО такса и застраховка ГО стъпват близо 450-550лв, което е над 15% от бюджетната цена.

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
              Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Вярно е,
                но на бензиновата като сложа газ, джанти и халогени ще дойде на същите пари, ако не и на повече.
                156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                  Я кажи сега за форумните направени коли, какво против имаш ? Напротив, можеш да събереш някаква информация предварително, докато от джамбазите ще чуеш само това което искаш. Шансът да случиш на поддържан автомобил е в пъти по-голям.
                  Да, бе, да Айде да не изпадаме в подробности...
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Към младежа с темата...ориентирай се,приятелю към кола от форума.Има свестни момчета с хубави и здрави коли.Новия внос е таралеж в гащите....с днешните търговци.
                    Поне аз,кола довлечена от някой си Ганьо в незнайно състояние,не бих взел.Само от човек,то бързо си личи кой е свестен стопанин.
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Вярно е,
                      но на бензиновата като сложа газ, джанти и халогени ще дойде на същите пари, ако не и на повече.
                      Да, но в единия случай ще ги дадеш и ще си доволен от похарчените пари, а в другия ще псуваш високата еко такса за 10-12г. возило

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
                      Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Не вярвам жтд-то да даде 5.
                        И преди съм ги чувал приказките на дизелистите за вълшебен разход.

Личен опит: един и същ маршрут плевен - софия с прилично бързо каране, 140-160 по магистралата

156 1.8тс 8/100 газ
                        пежо 1.6 хди 110 коня 2008ма комън рейл 6/100 нафта.
                        пасат 5.5 1.9тди 131 коня 6.5/100

Сами може да сметнете кое е по-изгодно.
                        Да питам, тоя твоя приятел от Мусала ли го пусна тоя туинспарк че изгори 8/100 газ при скорост 160.
                        Имал съм почти седем години 2.0 155 коня на газ, и повярвай ми разход от осем газ е НЕВЪЗМОЖЕН при никакви условия при тези скорости.
                        В момента имам дизел 140 коня и най ниския разход който съм постигал е 5,9 литра и то за пробег от 4000 километра, до Италия и обратно. Като, съм карал на темпомат 130, а в Италия 140. Имам и 400 градско в Милано и околностите.А повярвай ми, тук колегите в София дето ревът за задръствания са като "приказка" в сравнение с там. Комбинираният ми разход в момента е около 6-6,5/100, а на туинспарка беше 11-12/100.
                        Alfa Mito 1.4
                        156 2.0 155 ex
                        156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Днес пълно-пълно Варна-Плиска и обратно изключително магистрално каране към 200 км в двете посоки - 7,8 при 130-140 км/ч 98 октана двама души в колата.Иначе в града 11-12 грубо сметнато.Ай реши най-после бензин в кръвта или сажди на дупето.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=dyrcet
                            Днес я видях случайно, който е вземе няма да сбърка.
                            Now: 156 2.5 V6 24V
                            Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                              http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=dyrcet
                              Днес я видях случайно, който е вземе няма да сбърка.
                              Вероятно са забравили да сложат още една нула на километрите, може би е от бързината.
                              Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                              Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                              Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                              Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                                Вероятно са забравили да сложат още една нула на километрите, може би е от бързината.
                                Е, може и да не е на 400 000, но поне на 240 000 със сигурност.
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X